alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Ga verder naar algemene content

Bidons in het zwart

 
[2]

Drink iedere dag genoeg met water uit je gave bidon in het zwart

Als jij een echte sporter bent, heb je altijd een bidon bij je. De zwarte bidons van Reebok zijn gemakkelijk te openen en eenvoudig bij te vullen door de grote opening en fijne schroefdoppen, maar lekken niet. Je vindt ze in een flexibel materiaal waarin je makkelijk kunt knijpen, maar ook in staal, roestvrij metaal of glas. Allemaal met een even krachtig design voorzien van de Reebok graphic. Kies voor een fles van 500 ml tot 750 ml om optimaal je dorst te lessen. Met je bidon zwart je weet je zeker dat je genoeg drinkt en niet verzuurt voor die laatste inspanning om een goal te scoren.

Draag je steentje bij aan het milieu en gebruik een zwarte waterfles in plaats van plastic

Kies voor een duurzame en gezonde levensstijl door altijd je eigen water of energydrank bij je te hebben in je bidon in een zwarte kleur die overal bij past. Zo hoef je niet onderweg een plastic fles te kopen of de waterfles van een teamgenoot te gebruiken. Dat wil je echt niet. Je Reebok zwarte bidon is gemakkelijk te spotten door het vette logo en is alleen voor jou. In de break na een ultieme sportsessie of voor de tweede helft van de wedstrijd is jouw zwarte waterfles gevuld en ready om je volledig te hydrateren zodat je er weer tegenaan kunt.

Mix elektrolyten en water in je zwarte bidon voor de beste balans in jouw vochthuishouding

Vul voordat je gaat sporten jouw zwarte waterfles met water of een andere gezonde mix en stop je waterfles nog voor je handdoek in je sport rugzak, zodat je jouw waterfles sowieso meeneemt. Trek vervolgens een outfit aan die je koel houdt, zodat je niet te veel vocht kwijtraakt als je intensief traint. Dit doe je door shirts en shorts of leggings te dragen van ademend materiaal met een dry fit.