alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Ga verder naar algemene content

Workout Ready · Leggings

 
[25]

De beste motivatie om naar de gym te gaan: Reebok Workout Ready tights

Werk jouw oefeningen gestroomlijnd af in de juiste workout leggings. Geen losse broeken die in de weg zitten tijdens het sporten. Maar stretchy modellen die zich naadloos aanpassen aan jouw lichaam en bewegingen. Stimulerend, ondersteunend en motiverend. Ga tot het naadje en word strakker dan jouw workout sportleggings.

Compassie met compressie Reebok Workout Ready tight

Het gebruikte materiaal vormt het bestaansrecht van de legging. De Reebok Workout Ready tights zijn stuk voor stuk vervoegd uit elastisch spandex in combinatie met isolerend polyester, zweetafvoerend jersey of ventilerend mesh. Daarbij zorgen de strategisch ingezette zijnaden voor optimale speelruimte en extra stimulans van jouw beenspieren. Deze uitgedachte mix van stoffen, technologieën en pasvormen maken van de sportleggings het volmaakte workout gereedschap. Wanneer tijdens de sportsessie, de lichaamstemperatuur stijgt, kun je vertrouwen op het Speedwick-materiaal. Dit heeft als functie om de warmte en het vochtpeil rondom jouw lijf onder controle te houden. Kortom: er bestaan geen excuses meer. Met de Reebok Workout Ready tight ben je van navel tot teen uitgerust met de juiste skillset. Focus je volledig op de start van jouw workout: ready, set, go!

De Reebok Workout Ready tight staan aan de basis van jouw uitrusting

Maak jouw fitnessuitrusting compleet door de strakke sportbroeken te combineren met elastische tanktops, strakke sport-bh's of aansluitende sport T-shirts. Breng jouw trainingsoutfit in balans door de tights samen te voegen met een set comfortabele sportsokken en een paar essentiële trainingsschoenen. Zweetband om het hoofd, fitness bidon in de hand, handdoek om de nek en je bent klaar om de sportzaal binnen te stappen. Na afloop gooi je met gemak een baggy joggingsbroek over de Reebok Workout Ready tight of loop je alleen met een lange hoodie over de legging aan de sportschool uit. De nauw aansluitende sportleggings vormen de beste motivator voor een vlammende workout in de sportschool en zorgen ervoor dat jouw inspanning tijdens leg-day uitzonderlijk goed tot uiting komen.