alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Ga verder naar algemene content

Workout Plus schoenen

 
[13]

Reebok Workout Plus trainers voor jouw work-out

Het brede assortiment van Reebok Workout Plus trainers maakt dat er voor al jouw work-outs het ideale paar sneakers te vinden is. Dankzij een grote verscheidenheid aan innovaties zijn de sneakers bovendien klaar voor jouw work-out, hoe zwaar je hem ook wil maken. De toepassing van de innoverende Hexalite-demping maakt dat je altijd soepel loopt. De FuelFoam-middenzool zorgt voor een ideale balans, ongeacht hoeveel je van jouw sneakers vraagt. Ten slotte zorgt de inzet van mesh ervoor dat jouw voeten tijdens jouw oefeningen altijd voldoende geventileerd zijn. Dankzij deze collectie hoef je tijdens jouw work-out nooit zorgen te hebben over de sneakers aan je voeten. Ze zijn klaar voor het zwaarste werk.

Altijd goed met Reebok Workout Plus sneakers

Trek een paar sneakers aan die je ondersteunen tijdens jouw work-out met de Reebok Workout Plus sneakers. Fitnessen is nog nooit zo soepel gegaan, met een paar sneakers aan je voeten die je tot nieuwe hoogten pushen. Sneakers zijn geen beperkende factor, maar juist een voortstuwende factor met deze collectie. Altijd in balans en altijd voor een nieuwe topprestatie aan het gaan met een sneaker van Reebok Workout Plus. Bovendien staan ze je altijd naar jouw smaak, door de aandacht die door de ontwerpers van Reebok is besteed aan de grote variatie aan stijlen sneakers binnen deze lijn. Daardoor kan je altijd de sneaker vinden die jou het meeste zelfvertrouwen geeft en die het beste bij jouw stijl past.

Completeer de Workout Plus schoenen

Voeg een tracksuit toe aan je nieuwe Reebok Workout Plus sneakers om volledig voorbereid in de sportschool te verschijnen. Door te kiezen voor een stijlvolle sportbroek en een robuuste hoodie maak je van het geheel een stoere streetwear uitstraling. Hiermee kom je niet alleen tijdens het sporten, maar ook in de stad goed voor de dag.