alert-erroralert-infoalert-successalert-warningarrow-left-longbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube

Witte tanktops

 
[22]

De ideale witte tanktop voor jouw work-out

De witte tanktops uit het assortiment van Reebok barsten van de nieuwe technologieën en innovatieve toepassingen. Mede daardoor is de perfecte tanktop voor jou te vinden bij Reebok. Dankzij de creatieve inzet van bijvoorbeeld mesh, zal je niet snel oververhit raken tijdens het sporten. Mesh biedt een unieke ventilatie. Speedwick-materiaal zorgt voor verder gemak tijdens het sporten. Speedwick staat bekend om de uitmuntende afvoer van vocht. Hierdoor zal dit materiaal je zelfs tijdens de zwaarste oefeningen droog houden. De ontwerpers van Reebok hebben door aandacht te schenken aan dit soort kleinigheden een ideale set tanktops kunnen maken voor jou.

Behaal een hoog niveau met witte mouwloze tops

De witte mouwloze tops van Reebok zijn er voor iedereen. De grote variatie in ontwerpen maakt dat er een top is voor elke pasvorm en elke bewegingsvorm. Het maakt niet uit of je jouw tanktop liever strak of losjes draagt, of je binnen of buiten sport, of het warm of koud weer is of dat je ervaren of een beginner bent. Met de tanktops kan iedereen een hoger niveau behalen en het uiterste van zichzelf vragen, ongeacht de situatie. De designers hebben alle uitersten in hun achterhoofd gehouden en zijn hiermee tot deze uitstekende collectie mouwloze tops gekomen.

Wat draag ik bij mijn mouwloze top?

De mouwloze tops van Reebok zijn beschikbaar in een grote verscheidenheid aan soorten en maten. Dit maakt dat je van deze tops ook een grote variatie aan outfits kan samenstellen. Voeg een korte hardloopbroek toe, een paar sportsokken en een paar hardloopschoenen en je hebt een ideale outfit om te trainen voor je volgende halve marathon. Of door de tanktops te combineren met een fijne trainingsbroek en een flexibel paar sportschoenen, is de sportschool geen uitdaging meer voor jou. Overstijg je niveau met de mouwloze tops van Reebok.