alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Ga verder naar algemene content

Witte sportsokken

 
[18]

De basis ligt bij witte sportsokken

Je outfit begint met jouw witte sportsokken van Reebok. Dankzij een veelvoud aan innovaties heeft Reebok altijd de ideale sportsokken paraat voor jou. Bijvoorbeeld de creatieve toepassing van mesh zorgt dat je voeten geventileerd blijven tijdens het sporten. Innovatief vochtafvoerend materiaal zorgt er verder voor dat je geen last krijgt van natte voeten. Ook de creatieve inzet van badstof op de neus en de hiel van de sokken zorgt voor een verbeterde demping en meer comfort. Alles is eraan gedaan om jouw prestaties te  bevorderen. De kleinste details worden hierbij niet over het hoofd gezien.

Sport beter met sportsokken in het wit

De ontwerpers bij Reebok hebben kosten noch moeite bespaard om de perfecte sportsokken in het wit voor jou tot stand te laten komen. Hierbij is een brede collectie ontstaan met een grote variatie aan keuzes. Zo zijn er sokken die door de toepassing van verschillende technologieën perfect zijn voor in de sportschool, maar er zijn ook sets sokken die juist ideaal zijn voor jouw ronde hardlopen. Met de tot in de details uitgewerkte sportsokken van Reebok zal het nooit aan het materiaal liggen en word je in staat gesteld om jouw prestaties nog verder tot het uiterste te stuwen. Haal het onderste uit de kan met onze selectie.

Sportsokken gecombineerd

Door de sportsokken samen te laten gaan met de perfecte sportschoenen voor jouw toepassing, maak je dat niets meer in de weg kan staan van jouw topprestatie. Een schoen gericht op het hardlopen of een schoen gericht op krachttraining met de personal trainer stuwt jou tot nieuwe hoogten, gecombineerd met de sportsokken van Reebok. Voeg verder fijne trainingskleding toe, zoals een trainingspak van Reebok of een goed thermoshirt voor de koude avonden hardlopen.  Op deze manier kan niets jou nog in de weg staan.