Icons/Social/GoogleCreated with Sketch.

UFC Gear • Hoodies

9 Producten

Klaar voor de strijd met jouw UFC hoodie

Bereid je voor om de ring in te stappen met een zachte Reebok UFC hoodie. Met deze trui kan jij alles aan. Haal de strijder in jou naar boven en geef alles tijdens die volgende wedstrijd of training. In zacht sweatstof voel jij je ultracomfortabel. Kies voor een losvallende fit, zodat jij ongestoord kunt bewegen. In de ruime capuchon kun jij lekker wegkruipen als je even op adem moet komen. Op de tribune of in de ring, deze hoodies zijn altijd jouw favoriet.

Comfort en performance met eenReebok UFC hoodie

Van sparren tot wedstrijden, met een Reebok UFC hoodie ben jij klaar voor de volgende uitdaging. Welke vechtsport jij ook doet, een comfortabele trui is onmisbaar in jouw sporttas. Geniet van ademend comfort tijdens jouw workout, of tijdens het aanmoedigen van jouw idool. De toevoeging van stretch geeft jou daarnaast optimale bewegingsvrijheid. Zo kun jij jouw kicks en stoten eindeloos oefenen. De geavanceerde Speedwick technologie zorgt er tevens voor dat zweet snel wordt afgevoerd, zodat jij een droog gevoel behoudt tijdens de meest intensieve training. Door de kiezen voor een sweater met BCI-keurmerk draag je daarnaast bij aan een duurzamere katoenproductie. Kies jouw favoriete model en bereid je voor op een spannende sessie.

Een professionele look met jouw hoodie met UFC print

Ga voor een professionele vechterslook en maak jouw outfit compleet. Kies jouw favoriete hoodie en wees altijd voorbereid op een onverwachte training. Met de opvallende UFC print breng jij een ode aan jouw favoriete vechters. Stijl jouw UFC hoodie af met een losvallende shorts, zodat jij zelfverzekerd de ring instapt. Kies daarnaast voor de juiste accessoires, zoals bandage en een paar stevige vechtsport handschoenen. Met deze items versla jij jouw tegenstander binnen no time. Kies voor succes en geef jouw workout-gear een upgrade.