alert-erroralert-infoalert-successalert-warningarrow-left-longbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube

WAAR WE VAN GEMAAKT ZIJN DOET ERTOE

Bij Reebok construeren we een gloednieuwe realiteit. Eentje waarbij plastic een tweede leven krijgt. En waar schoenen worden gemaakt van dingen die groeien.


We zijn op weg naar een duurzamere toekomst. Maar het is een ontdekkingsreis. En dit is ons plan om er te komen.

Gemaakt met plantaardige materialen.

Gemaakt met minimaal 25% plantaardige materialen.

WAAR WE MEE WERKEN

logo

PLANT HET ZAADJE

Onze nieuwe reeks schoenen is gemaakt van dingen die groeien. En we vinden dat elk plantaardig product bestand moet zijn tegen jouw zweet en inzet.


We overtreffen de verwachtingen. Omdat jij niet hoeft in te leveren op prestaties om vriendelijk te kunnen zijn voor de aarde.

logo

DIT IS DE REMIX

We maken nieuwe producten met gerecyclede en hergebruikte materialen.

En we vervangen virgin polyester door gerecycled polyester – een alternatief dat vriendelijker is voor onze aarde.

Zodat jij je goed kan voelen over je workout, te beginnen met de juiste gear.

Ga voor Reebok's duurzame workoutgear

Het is tijd om liever te zijn voor de planeet waarop we werken, spelen, zweten en onszelf verbeteren. Bij Reebok veranderen we het spel voorgoed met producten die zijn gemaakt van gerecyclede materialen en dingen die groeien. Het draait allemaal om duurzame kleding en schoenen die ons helpen bewuster te zijn. Begrijp ons goed—prestaties zijn heel belangrijk. We hebben hard gewerkt om duurzame schoenen en kleding te maken die jij op de proef kunt stellen. Dus sta op en werk je in het zweet. Want sporten in duurzame workoutkleding betekent niet dat je inlevert op de levensduur van de gear. Wij hebben een passie voor het goede doen. Het blijkt dat zorgen voor de aarde een teamsport is.