alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

RUILEN & RETOURNEREN

Binnen 60 dagen. Geheel gratis.

Hoe retourneer ik?

Klik op 'start een retour' en vul je e-mail en ordernummer in.Je ontvangt een digitale barcode, dit is je retourlabel. Je hoeft niets te printen.Stop de artikelen in hun originele verpakking samen met het bezorgbewijs in de doos (het formulier dat bij je bestelling zat). Als je artikelen van meerdere bestellingen wilt retourneren, zorg er dan voor dat je alle bezorgbewijzen erbij stopt.Breng je pakket naar een afleverpunt. Laat de digitale barcode scannen vanaf je smartphone.Zodra we je retourzending hebben ontvangen, zullen we je terugbetaling verwerken. Het kan tot 14 dagen duren voordat je geld teruggestort is via de oorspronkelijke betaalmethode. Terugbetalingen aan e-Gift Cards worden onmiddellijk via e-mail gedaan nadat de retour is verwerkt.
PostNLVoor omruilingen: Zodra je omruiling in het magazijn is aangekomen en verwerkt, zullen we je nieuwe artikel(en) verzenden.


Houd er rekening mee dat een artikel slechts eenmaal kan worden geruild. Als het nieuwe artikel nog steeds niet past of niet aan je verwachtingen voldoet, stuur het artikel dan terug en bestel het nieuwe gewenste artikel opnieuw.

Binnen hoeveel dagen dien ik mijn bestelling te retourneren?
Bestellingen kun je gemakkelijk & gratis retourneren binnen 60 dagen na ontvangst. Let op: gepersonaliseerde artikelen worden speciaal voor jou gemaakt. Deze kan je niet retourneren, tenzij er sprake is van een productiefout.

Wat kost het om te retourneren?
Goed nieuws. Het retourneren van artikelen is geheel gratis. Goed nieuws. Het retourneren van artikelen is geheel gratis met een digitaal PostNL label.

Hoe lang duurt het hele retour process? 
Het duurt ongeveer 3 tot 5 werkdagen voor het pakket in ons magazijn in Duitsland arriveert en we streven ernaar om je retourzending binnen 48u na aankomst te verwerken. We houden je op de hoogte over de status van je retour en refund via e-mail. Als je online je retour aanmeldt, kan je jouw pakket blijven volgen via bovenstaande link. 

Wanneer een artikel niet aan onze kwaliteitstandaard voldoet en de retourperiode is verstreken (defect of beschadigd), neem dan contact op met onze klantenservice.  

Wanneer ontvang ik de terugbetaling van mijn geretourneerde bestelling?

Zodra we beginnen met het verwerken van je retourzending in ons magazijn ontvang je een e-mail ter bevestiging. Vanaf het moment dat we de terugbetaling autoriseren, moet de bank deze nog verwerken. De tijd die de verwerking van je terugbetaling in beslag neemt, verschilt per bank en betaalwijze. Je zult de terugbetaling op dezelfde wijze ontvangen als waar je de bestelling mee hebt betaald.

Het proces:

1. Verzending naar magazijn in Duitsland: 3-5 werkdagen
2. Verwerken van retour: 1-2 werkdagen
3. Tijdsbestek terugbetaling per betaalmethode:

- Bankpas / Creditcard: max 14 werkdagen 
- PayPal: max. 3 werkdagen
- iDeal: max. 3 werkdagen
- Klarna: zie de klarna FAQ

Ik heb een voucher gebruikt voor een artikel dat ik heb geretourneerd. Kan ik een nieuwe voucher aanvragen?
Indien het een kortingsvoucher betreft (bijv. 10% korting), dan kan deze vervangen worden als je de bestelling, of een deel ervan, terugstuurt en contact met ons opneemt. Vouchers met een geldbedrag (bv. € 10) worden automatisch terugbetaald, je ontvangt een nieuwe e-mail voor het bedrag dat op dat deel van de bestelling is toegepast.

Worden mijn verzendkosten vergoed als ik mijn artikel retourneer?

We zullen de volledige verzendkosten vergoeden, behalve in de volgende gevallen:

- Je retourneert slechts een deel van je bestelling.
- Je retourneert je bestelling niet via dezelfde koerier die deze ook bij je heeft afgeleverd.

Hoe stuur ik iets retour met Klarna?
Ga naar jouw Klarna-portaal om Klarna van de retour op de hoogte te stellen en selecteer de betreffende bestelling. Klik op 'Retours'. Je kunt dan aangeven of je een of meerdere artikelen hebt teruggestuurd. Hiermee pauzeer je tijdelijk je betaling tot de retour verwerkt is. Klarna zal je dan een nieuwe factuur toesturen. Al betaald voor je retour? Je ontvangt na aanmelding binnen 3-5 werkdagen rechtstreeks een terugbetaling. 

Wanneer ontvang ik de terugbetaling als ik al heb betaald met Klarna?
Als je al hebt betaald voor je bestelling, maar dan besluit om een of meerdere artikelen te retourneren, hoef je alleen Klarna via de klanten- portaal te informeren. Je ontvangt binnen 3-5 werkdagen rechtstreeks van Klarna  een terugbetaling voor deze artikelen.
Kan ik mijn artikelen ruilen? 
Ja! Je hebt iets online gekocht maar het past niet helemaal? In plaats van te retourneren, kan je het binnen 60 dagen gratis omruilen voor een andere maat. 

Hoe kan ik iets ruilen?
Klik op 'ruilen' en vertel ons welk item je wilt ruilen voor welke maat. Plaats het item in de originele verpakking in de doos.  Breng je pakket binnen 5 dagen naar een afleverpunt in de buurt - hiermee voorkom je dat je ruilverzoek wordt geannuleerd. Zodra je omruiling in het magazijn is aangekomen en verwerkt, zullen we je nieuwe artikel(en) verzenden. Je ontvangt hiervan een nieuwe bevestigingsmail met tracking. We sturen het ruilartikel via onze standaard bezorgservice naar het oorspronkelijke bezorgadres.

Wil je tegelijkertijd iets ruilen en retourneren? 
Geen probleem. Je kunt gewoon alle items in dezelfde doos terugsturen. Zodra we het pakket hebben ontvangen, betalen we je retour via de oorspronkelijke betaalmethode terug.

Welke items zijn uitgesloten vandeze ruil service? 
• gepersonaliseerde artikelen

Je kunt een artikel uitsluitend omruilen voor een andere maat. Als je een andere kleur of product wilt, zul je het artikel moeten retourneren en een nieuwe bestelling moeten plaatsen. Indien de gewenste maat tijdens het ruilproces niet beschikbaar is, is het artikel helaas (tijdelijk) uitverkocht.
Artikelen retourneren die je in een Reebok-winkel hebt gekocht?
Je kunt jouw item(s) die je in een Reebok-winkel hebt gekocht in elke Reebok winkel terugbrengen, maar het beste retourneer je in dezelfde winkel als waar je deze ook gekocht hebt. Neem je aankoopbewijs mee en zorg ervoor dat je je item(s) binnen de retourperiode van 60 dagen terugbrengt. Houd er rekening mee dat we in onze winkels geen artikelen terug nemen die gekocht zijn in onze online shop. 

Artikelen die via Click & Collect zijn opgehaald en betaald in de winkel?
Click & Collect-bestellingen worden online geplaatst en vervolgens opgehaald en betaald in de winkel. Als je een Click & Collect-bestelling wilt retourneren, kan je dit direct in de winkel regelen.

Artikelen die in een Reebok-winkel besteld zijn en bij jou thuis bezorgd worden?
Als jijzelf of één van onze winkelmedewerkers een bestelling voor jou heeft geplaatst met een tablet in de winkel zodat jij het artikel naar keuze bij jou thuis ontvangt, dan retourneer of ruil je dit ook online door dezelfde retour stappen te volgen, die je hierboven vindt.

Reebok-artikelen die je bij een andere winkel of online shop hebt gekocht?
Als je artikelen hebt gekocht bij een andere winkel of online shop, neem dan contact met hen op gezien zij hun eigen retourbeleid hanteren. Het is niet mogelijk deze artikelen online of in een Reebok-winkel te retourneren.