alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

MAISON MARGIELA: A LOOK INSIDE

Founded in 1988 by Martin Margiela, the Paris based fashion house has been pushing the boundaries since its inception. 


Since 2014, Creative Director John Galliano has approached tailoring, techniques, and craftsmanship with an undying devotion to innovation and artistry. 


Uniting deconstruction and heritage with groundbreaking designs, sport and fashion merge in a collaboration that defies convention.

DECONSTRUCT THE DESIGN

Het volgende hoofdstuk van de iconische Maison Margiela x Reebok samenwerking. Het artistieke en evolutionaire ontwerp van Maison Margiela is gecombineerd met een Reebok klassieker. Een combinatie van functie en mode. De klassieke Reebok schoen is gemixt met Maison Margiela’s iconische Tabi schoen. Leren vlakken zijn weggesneden met de décortiqué-techniek om de voering van de stof zichtbaar te maken en een stevig bovenwerk te leveren.

Decortiqué

De décortiqué-techniek van Maison Margiela maakt de basisstructuur van de schoen zichtbaar. Deze techniek pronkt met de schoonheid van de schoenconstructie.

DE CLASSIC LEATHER

De Classic Leather gebruikt een klassieke look als canvas om je verhaal te vertellen. De is de geschiedenis van originaliteit.