alert-erroralert-infoalert-successalert-warningarrow-left-longbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube

ONTDEK MAISON MARGIELA

Dit in Parijs gebaseerde modehuis is in 1988 opgericht door de Belgische designer Martin Margiela en heeft sindsdien zijn grenzen verlegd.


Sinds 2014 heeft Creative Director John Galliano modeontwerpen, technieken en vakmanschap toegepast met blijvende toewijding aan vernieuwing en kunstzinnigheid.


De combinatie van deconstructie en erfgoed met grensverleggende ontwerpen, sport en mode overtreft verwachtingen.

EEN NIEUW SCHOENEN GENRE

Het volgende hoofdstuk van de Maison Margiela x Reebok samenwerking.


Een klassiek sportmodel en de vernieuwde stijl van schoenen met gespleten neus zijn gemixt in een grensverleggende combinatie van functie en mode.


Dankzij de combinatie van Reeboks Classic Leather hardloopschoen uit 1983 met Maison Margiela's Tabi uit 1988 zijn de kenmerkende codes van beide merken samengevoegd in de toonaangevende schoen — de Classic Leather Tabi is nu verkrijgbaar in zwarte en witte kleuren.

DE TABI

Toen de schoenen met gespleten neus hun debuut maakten bij Margiela's eerste Lente/Zomer runway show in 1989, was de modewereld diep geschokt.

DE CLASSIC LEATHER

De Classic Leather hoort bij Reeboks meest bekende schoenen en is al een favoriet sinds zijn creatie in 1983. De eerste keer dat de Classic Line wordt gecombineerd met high fashion.