alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

ONTDEK MAISON MARGIELA

Dit in Parijs gebaseerde modehuis is in 1988 opgericht door de Belgische designer Martin Margiela en heeft sindsdien zijn grenzen verlegd.


Sinds 2014 heeft Creative Director John Galliano modeontwerpen, technieken en vakmanschap toegepast met blijvende toewijding aan vernieuwing en kunstzinnigheid.


De combinatie van deconstructie en erfgoed met grensverleggende ontwerpen, sport en mode overtreft verwachtingen.

EEN NIEUW SCHOENEN GENRE

Het volgende hoofdstuk van de iconische Maison Margiela x Reebok samenwerking. Een klassiek sportmodel en de vernieuwde stijl van schoenen met gespleten neus zijn gemixt in een grensverleggende combinatie van functie en mode.
Reeboks sneaker komt samen met Maison Margiela's ontwerp technieken en de kenmerken van beide merken zijn samengevoegd in een collectie met grensverleggende schoenen — de Classic Leather Tabi en de Club C Maison Margiela zijn nu verkrijgbaar in de originele kleuren.
Maison Margiela Classic Leather Tabi Schoenen
Uitverkocht

Maison Margiela Classic Leather Tabi Schoenen

Classics

Maison Margiela Club C Schoenen
Uitverkocht

Maison Margiela Club C Schoenen

Classics

DE TABI

Toen de schoenen met gespleten neus hun debuut maakten bij Margiela's eerste Lente/Zomer runway show in 1989, was de modewereld diep geschokt.

DE CLASSIC LEATHER EN CLUB C

De Classic Leather en Club C horen bij Reeboks meest bekende schoenen en zijn al sinds hun debuut favorieten. Dit is de eerste keer dat de iconen worden gecombineerd met high fashion.