alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Ga verder naar algemene content

Lifestyle sneakers

 
[850]

Lifestyle sneakers: een gebalanceerde mix van sport en stijl

Het ‘back to basic’ concept blijkt toch wel een goede optie te zijn. Met een basis gevestigd op old-skool modellen en een vleugje trendy erbij schept dit de Lifestyle sneakers range van Reebok. Subtiel sportief maar toch heeft elke paar schoenen een eigen killer attitude. Deze sneakers laten jou volledig het uiterste uit jezelf halen. Een basic style maar dan helemaal vernieuwd voor de straat én voor jou. De vertrouwde maar toch unieke look die elke schoen in zich heeft maakt dit een originele lijn, gemaakt voor mensen die durven en die het niet erg vinden zich te laten zien.

Eén soort schoen voor elk soort avontuur

De Lifestyle sneakers lijn zorgt niet alleen voor een perfect mix van sport en stijl, maar ook voor de perfecte binnen én buiten schoen. De voorzichtig uitgekozen materialen met opties zoals grip, suède, en een loopzool laten deze schoenen er voor je zijn in de meest natte, gladde, koude en warme weersomstandigheden. Door de elementen van fitness die elke type schoen in deze range met zich mee neemt zijn ze niet alleen stijlvol maar ook praktisch, en daar gaat het uiteindelijk om bij Reebok. Een product dat lang meegaat en waar je vertrouwen in kan hebben zijn er meer dan genoeg van in deze Lifestyle lijn.

Inspireer, domineer, beïnvloed

Met geloof en vertrouwen in klassieke modellen loop je nooit mis. De schoen die gebouwd is gebaseerd op iets wat al meerdere jaren gezien wordt als fundamenteel fashion statement is gebouwd voor mensen die dat aan kunnen. Combineer het met producten gemaakt van Speedwick-materiaal en ACTIVChill-stof om je koel te houden, met een nauwsluitende pasvorm om je vorm in tact te houden. Met deze range en combinaties inspireer je niet alleen jezelf, maar ook anderen om je heen.