alert-erroralert-infoalert-successalert-warningarrow-left-longbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube

HOME FITNESS HUB

#LiftUpMyTrainer
Trainers. Ze begeleiden ons, dagen ons uit en motiveren ons om onze doelen te behalen. Zelfs nu, terwijl wij ons thuis op virtuele workouts storten, houden onze instructeurs ons gemotiveerd. Ze moedigen ons aan om actief te blijven en zelfs tijdens deze periode van social distancing onze fitnessdoelen te halen. Trainers, we zijn jullie zoveel verschuldigd. En daarom zetten we jullie in het zonnetje.

DOOR TRAINERS SAMENGESTELDE HOME WORKOUTS

Van spotlight tot actie, deze trainers delen hun workouts voor thuis. Druk gewoon op de knop.

LAAT JE INSPIREREN EN KOM IN BEWEGING

Hoor het rechtstreeks van de experts: Echte informatie over hoe je het meeste uit de huidige situatie als trainer haalt.
HOME WORKOUTS AND WELLNESS TIPS

NANO X: NET ZO VEELZIJDIG ALS JIJ

LOOP. SPRING. LIFT. HERHAAL.

De veelzijdige, flexibele, gloednieuwe Nano X
Lichamelijke oefening kan heel goed voor je zijn, maar vergeet niet dat je een arts moet raadplegen voordat je aan een trainingsprogramma begint.   Train binnen je grenzen en stop onmiddellijk als je ongemak, pijn, duizeligheid of misselijkheid ervaart.​
Zelfs tijdens deze periode van social distancing staan trainers voor ons klaar. Door workouts voor thuis te posten, ons op afstand te inspireren en fitnesstips te delen via hun social mediakanalen: fitnessinstructeurs stoppen niet als het wat lastiger wordt. Fitnesstrainers staan altijd klaar voor ons, dus staat Reebok nu ook voor hen klaar. Met carrièretips, panels, voordelen, workouts voor thuis en Nano X sportschoenaanbevelingen maken we het meeste van onze tijd binnen voor fitnessinstructeurs. Terwijl jij binnen zit en de behoefte hebt om je in het zweet te werken, krijgen deze workouts voor thuis je met één klik in beweging. We delen de missie van onze vertrouwde trainers en geven je tal van oefeningen voor thuis, of je nu wilt afslanken of spieren op wilt bouwen, inclusief CrossFit-workouts of workouts voor beginners. Reebok trainers zijn toegewijd om jouw lichaam in beweging te krijgen en aan die spiergroepen te werken met een enorm aanbod van oefeningen om thuis te doen. Dus vergeet niet om je trainer te bedanken, zeker nu niet. Want jouw fitnesstrainer is altijd daar om je op te beuren. En nu is het tijd om iets terug te doen.