Icons/Social/GoogleCreated with Sketch.

Nano Schoenen Heren

22 Producten

De heren Reebok Nano schoenen, een favoriet model van de CrossFitter

De Reebok Nano CrossFit trainer is speciaal ontworpen voor CrossFitters en het is dan ook een geliefd model binnen de CrossFit community. Veel topatleten beschouwen de Reebok Nano schoenen als een favoriet en trainen er dan ook dagelijks op. Kenmerkend voor deze schoen is dat ze een allround performance bieden voor meerdere disciplines. Dit maakt dit model uitstekend geschikt voor verschillende CrossFit-workouts, cardio-oefeningen en zwaar gewichtheffen. Deze veelzijdigheid zorgt ervoor dat jij optimaal kunt presteren in de sportschool. Of je nu bezig bent met WOD's of powerliften, een goede ondersteuning is bij CrossFit van cruciaal belang. Bekijk de nieuwste versie van de Nano CrossFit heren schoen en kies de kleur die bij jouw persoonlijke stijl past.

De Reebok CrossFit Nano herenschoen voor de beste prestaties

Om zware lifts en squats te kunnen uitvoeren zijn schoenen vereist die optimale ondersteuning en comfort bieden. Reebok heeft de nieuwe heren Reebok Nano trainers voorzien van een ademend Flexweave®-bovenwerk dat dankzij een aansluitende pasvorm veerkrachtige stretch en gerichte ondersteuning op de belangrijke prestatiegebieden biedt. De middenvoetondersteuning zorgt voor stabiliteit bij zware powerlifts. Het lage model draagt bij aan een verbeterde bewegingsvrijheid en snellere voetafwikkeling. Een verbeterde responsieve demping in de middenzool maakt deze schoen een uitstekende compagnon tijdens WOD's waar hardloopwerk en korte sprints worden verricht. De slijtvaste rubberen loopzool van de Reebok Nano schoenen maakt training op verschillende oppervlakken mogelijk. Flexgroeven zorgen voor meer flexibiliteit en grip. Hierdoor klim je nog sneller in de touwen.

Train in Reebok en laat je toewijding aan de community zien

Profiteer van de kwaliteiten van de Reebok fitnesskleding en voel je comfortabel in de sportschool. Zo kun je de sportschoenen ook dragen buiten de gymmuren, zodat je de hele dag geniet van optimaal comfort. De Reebok training hoodie is een staple item voor sporters die je draagt voor, tijdens of na trainingsessies. Kies voor een uitvoering met duidelijke logo-opdrukken om een statement te maken. Jouw stijl, jouw keuze, maak nog meer indruk in de sportschool!