Kan ik mijn online bestelling annuleren?

Datum bijgewerkt: 11/6/18

Je kunt online bestellingen, in zijn geheel of gedeeltelijk, binnen 15 minuten na plaatsing annuleren. De knop om je bestelling te annuleren is tot slechts 15 minuten na plaatsing zichtbaar. Als de knop niet langer zichtbaar is, is het niet meer mogelijk om je bestelling te annuleren. In dat geval kun je je bestelling ter vergoeding aan ons retourneren zodra je deze ontvangen hebt.

Volg deze stappen op om je bestelling te annuleren

1. Open de email die je we hebben gestuurd om de bestelling te bevestigen en zoek het bestelnummer.
  2. Ga naar de bestellingstracker.
  3. Kopieer en plak je bestelnummer in het veld 'Bestelnummer', voer je e-mailadres in en klik op 'Bestelling volgen'.
  4. Klik op de knop 'Items annuleren'. Deze knop is tot 15 minuten na het plaatsen van je bestelling zichtbaar.
  5. Selecteer nu de artikelen die je wilt retourneren, geef de retourreden aan en bevestig je annulering.

Zodra je annulering is verwerkt (binnen 2 - 4 uur) wordt er een bevestiging verzonden naar het e-mailadres dat je hebt gebruikt om je bestelling te plaatsen. Je ontvangt een terugbetaling voor de geannuleerde artikelen.