alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Ga verder naar algemene content

Reebok Fitness-Schoenen

 
[191]
1 / 4
Paginavan 4

Verbeter je prestaties in de sportschool met Reebok fitness schoenen

Met de Reebok fitness schoenen heb je een streepje voor op het moment dat je de gym binnenstapt. Sneakers staan aan de basis van een professionele uitstraling en zorgen ervoor dat je met een zelfverzekerd gevoel aan je trainingssessie begint. Moderne technologieën in de sportschoenen dragen bij aan een verbeterde stabiliteit en ondersteuning bij zware gewichthefsessies. Dankzij deze kwaliteiten behoud je optimale focus tijdens het uitvoeren van powerlifts of explosieve bewegingen.

Reebok trainingsschoenen voor elke workout

Stem je schoenkeuze af op je training voor betere prestaties. De juiste schoenen kunnen een groot verschil maken bij een goede uitvoering van zware oefeningen en verkleinen bovendien de kans op blessures. Daarnaast geldt: records worden vaak op de kleinste details beslist. Met de sport technologieën die verwerkt zijn in de ontwerpen van Reebok lukt het jou om de lat net een stukje hoger te leggen. Bestaat je workout uit cardio-oefeningen en zware gewichthefoefeningen? De schoenen met NanoShell beschermen de middenzool tegen slijtage en bieden ondersteuning tijdens het gewichtheffen. Responsieve demping biedt daarnaast comfort tijdens WODs met veel hardloop elementen. Schoenen met Exoframe-technologie in de hiel zorgen voor extra ondersteuning en grip, dit draagt bij aan een verbeterde squat-techniek. Ga next-level en personaliseer je fitnessschoenen. Ontwerp je persoonlijke sneakers door een tekst toe te voegen of eigen kleur samen te stellen. Maak indruk in de sportschool en zet jouw persoonlijke record op je schoenen. Wees creatief, de keuze is aan jou!

Maak je gymoutfit compleet

Sportschoenen zijn de basis van een goede gymuitrusting. Maak je sportschool-look compleet door schoenen te combineren met een Reebok trainingsbroek of trainingstop. Op deze manier begin je vol motivatie aan trainingen. Met de veelzijdige sporttassen van Reebok neem je jouw nieuwe schoenen gemakkelijk mee naar de sportschool of het park en sla je geen training meer over.