alert-erroralert-infoalert-successalert-warningarrow-left-longbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS VERZENDING BOVEN DE €25 & GRATIS TERUGSTUREN BINNEN 100 DAGEN

Fitness & Training · Matjes

 
[5]

Waarom jij een fitnessmat nodig hebt

We zijn ons steeds bewuster aan het worden van onze gezondheid, hierdoor staan we steeds meer stil bij onze voeding en beweging. Een gezonde levensstijl is hot topic en hierdoor is zowel de sportschool als hardlopen enorm in populariteit gestegen. Het voordeel van deze twee workouts is dat je zo goed als altijd kunt gaan trainen: het is ontzettend flexibel, iets wat goed past in ons drukke bestaan. Doordat we een busy lifestyle hebben, zien we steeds vaker dat mensen delen van hun workouts thuis willen doen, zoals bijvoorbeeld buikspieroefeningen of wat yoga om de dag fris te beginnen. Hiervoor is een sport mat ideaal en is dit item dus een echte musthave geworden voor de sporters onder ons. De volgende keer dat je een drukke dag hebt, kun je met een mat alsnog thuis snel even een korte workout routine uitvoeren.

Waarom je geen spijt zult krijgen van een trainingsmat

Met een fitnessmat kun je comfortabel grond- en studio-oefeningen doen, zoals bijvoorbeeld buikspieroefeningen. Door het hebben van jouw eigen mat zul je merken dat de stap om thuis oefeningen te doen kleiner wordt, je legt simpelweg jouw mat op de grond en you’re ready to go!

Hoe kies je de juiste fitnessmat uit

Wanneer je een trainingsmat wilt aanschaffen is het belangrijk om te letten op de kwaliteit. Zorg ervoor dat je kiest voor een mat met een dempende laag tussen jou en de vloer. Daarnaast is het materiaal belangrijk. Zo zijn de matten van Reebok gemaakt met lasergesneden gaatjes wat zorgt voor betere ventilatie en extra comfort: ideaal om jouw favoriete vloer en studio workouts te beoefenen! Voor yoga is het aan te raden om een mat te kiezen dat gemaakt is met een non-slip profiel, dit zorgt ervoor dat jij extra grip hebt en dus optimaal jouw poses kunt oefenen. Om het beste uit jouw yoga training te halen combineer je de mat met een yogapants van Reebok!