Icons/Social/GoogleCreated with Sketch.
Gratis verzending & gratis retour binnen 100 dagen
Gratis verzending & gratis retour binnen 100 dagen

Dance • T-Shirts

7 Producten

Loop volledig voorbereid de studio in met een Reebok dansshirt

Dansen heeft vele voordelen, zo werk je aan je conditie, verbrand je veel calorieën en werk je aan je ritmegevoel en flexibiliteit. Daarnaast heeft het ook mentale voordelen, zo is uit onderzoek gebleken dat dansen een positief effect heeft op ons cognitieve vermogen. Het is dan ook niets voor niets dat dansen ontzettend populair is wereldwijd. Tegenwoordig zien we ook steeds meer op dans geïnspireerde lessen terugkomen in de sportschool, zoals bijvoorbeeld Zumba, dat Latijns-Amerikaanse dans stromingen mixt met fitnessoefeningen. Wat voor dans ook het beste bij jou past, een ding is zeker: de juiste dansgear kan een verschil van dag en nacht maken. Dansschoenen vormen natuurlijk de basis hiervan en zijn essentieel, maar daarnaast is het juiste dans shirt en short of legging ook van groot belang.

Een dans top voor extra bewegingsvrijheid

Voor dansers is het natuurlijk van groot belang dat de kleding een fijne en comfortabele pasvorm heeft en flexibel is zodat je een optimale bewegingsvrijheid ervaart tijdens het dansen. De dans shirts van Reebok zijn ontworpen om je extra flexibiliteit te bieden tijdens het dansen, en dit is terug te zien in zowel de pasvorm als de stoffen die gebruikt zijn. Naast bewegingsvrijheid, is het natuurlijk van groot belang dat het shirt comfortabel en ademend is. Vele dans tops van Reebok zijn gemaakt met Ademende ACTIVCHILL-stof. Dit is een speciale stof die je helpt koel te blijven tijdens het dansen, zelfs tijdens de meest intensieve bewegingen.

Draag een steentje bij aan het milieu met een Reebok' dans top

Naast dat we danskleding willen dat er mooi uitziet en comfortabel zit, is het natuurlijk ook fijn om te weten waar de items vandaan komen. Zo zijn veel van de items uit de danskleding collectie van Reebok gemaakt in samenwerking met het Better Cotton Initiative. Dit initiatief probeert de katoenproductie wereldwijd te verbeteren.