Icons/Social/GoogleCreated with Sketch.

Dance • Hoodies & Sweaters

1 Product

Een echte must voor dansers: het dans sweatshirt

Dansen als sport is al jaar en dag populair onder vele mensen. De laatste jaren is dansen echter steeds meer geïntegreerd in de sportcultuur. We zien dit onder andere terug in de sportscholen. In vele gyms worden danslessen aangeboden, waarbij de techniek niet zo belangrijk is als in bijvoorbeeld een balletles, maar de workout nog altijd even leuk en effectief is. We zien vooral veel dansen in de sportschool terug die een link hebben met de fitnesswereld. Zo is Zumba een ontzettend populaire les in vele gyms. Deze dans combineert Zuid-Amerikaanse moves met fitnessoefeningen waardoor jij aan je conditie, flexibiliteit en ritmegevoel kunt werken terwijl je keihard calorieën aan het verbranden bent! Of je nu graag aan Zumba doet of een doorgewinterde ballerina bent: de juiste dansgear is natuurlijk ontzettend belangrijk. Dit begint bij de schoenen, waarvan de vereiste verschillen per dans, en eindigt bij de kleding. Reebok heeft een ruime collectie aan dans kleding, van leggings tot tops en dans sweatshirts en sokken.

Dans sweater voor koelere dagen

In Nederland kan het weer nog wel is afwisselend zijn en zeker in winter kan de temperatuur nogal eens dalen. Wanneer het kwik laag staat, is de zin om te dansen bij jou natuurlijk niet verdwenen. Daarom is een dans sweater een ideaal item om te hebben. Deze sweaters hebben een pasvorm dat optimale bewegingsvrijheid biedt, waardoor jij ook met een sweatshirt aan nog steeds kunt shinen op de dansvloer.

Dans sweatshirts met heel veel karakter

In vele urban dansstijlen zien we dat de kleding die gedragen wordt meer dan enkel functioneel is. De kleding maakt een statement en wordt ook veel buiten het dansen om gedragen. Een van de meest gewilde items op dit moment zijn de korte dans sweaters. We zien deze vooral terug in de hiphopscène, (en bij fashionistas!). De korte en wijdvallende pasvorm zorgen voor een opvallende look die jouw moves mooi laten uitkomen.