alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Reebok Fitnesskleding voor Dames

 
[1109]

Strak in je vel, strak in je fitness kleding voor dames

Geen eindeloze vergaderingen, ingewikkelde rekeningen of andere soorten denkwerk. Tijdens het fitnessen ligt de volle focus op het lichaam. Niet alleen jouw lijf verdiend de volle aandacht, ook dat wat dat je draagt, vraagt om extra attentie. Want fitness kleding voor dames dient er niet alleen goed uit te zien, het heeft ook vele functies te vervullen.

Word fitter in de juiste dames fitness kleding

Rennen, stretchen, crosstrainen of het buikspierkwartier. In de fitness ben je niet om een kopje thee te drinken, je bent er om flink wat werk te verzetten. Daarom mag je ook van jouw gym kleding voor dames een bepaalde inspanning verwachten. Ademen, ventileren, absorberen en afvoeren. Overtollig vocht is het laatste dat jij nodig hebt. Het Speedwick-materiaal absorbeert zweet en voert het af. Precies de afkoeling die jij nodig hebt in het heetst van de strijd. Wanneer je denkt jouw limiet bereikt te hebben, kun je rekenen op een extra steuntje in de rug. Veel tanktops en sportshirts zijn op de rug voorzien van mesh om de luchtstroom in beweging te zetten. Doordat jij maar blijft gaan op de loopband of crosstrainer, wordt de ventilatie in werking gesteld.

Fitness kleding voor dames zorgt voor een doeltreffende wisselwerking tussen mens, materiaal en machine

Focus, grenzen verleggen, doelen behalen en jezelf overtreffen. Ook tijdens het fitnessen daag je jezelf uit. Draag dat dan ook uit. In de stoerste sets fitness kleding gemaakt van donkergekleurd Spandex. Dit rekt niet alleen mee, maar schijnt gegarandeerd niet door en maskeert eventuele zweetplekken. Een plezierige gedachte wanneer je je uitslooft tijdens het maken van je burpees of jumping squads. De strategisch geplaatste tailleband en de stretchy pasvormen zorgen ervoor dat jij en jouw fitness kleding voor vrouwen een team vormen dat elkaar enkel versterkt. En wanneer je hartslag weer op orde is, jouw rode hoofd afgekoeld is, is het tijd voor ontspanning in een chill sweatshirt en een zachte joggingsbroek.