alert-erroralert-infoalert-successalert-warningarrow-left-longbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube

HET NIEUWE OLD-SKOOL

KUNSTENAARS ZULLEN CREËREN

We vroegen 18 kunstenaars uit diverse werelddelen om de Classic Leather Legacy tot leven te brengen met hun kunst. En ja, ze gingen los. Neem een kijkje achter de schermen met een van onze kunstenaars.

MEET DE CO-CREATORS

RETRO IS HERBOREN

De Classic Leather Legacy. Een throwback naar een bad@ss 70's schoen die we maakten toen disco koningklijk was en toen shag overal te vinden was. Bereid je voor om terug te stappen in de tijd.