alert-erroralert-infoalert-successalert-warningarrow-left-longbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS VERZENDING BOVEN DE €25 & GRATIS TERUGSTUREN BINNEN 60 dagen

Handschoenen CrossFit

 
[2]

Hou het heft in handen met handschoenen voor CrossFit

Bij een diepe squat zit de uitdaging niet per se in je handen, maar er zijn momenten tijdens je WOD dat je blij bent dat je je handschoenen voor CrossFit aan hebt. Een noodzakelijk en verstandig accessoire om toe te voegen aan je CrossFit-outfit, dus dit is het item waarvan je zorgt dat je er altijd een paar van paraat hebt. Met padding in de voorhand kan je langer liften, lasergaatjes en een mesh bovenkant houden warmte en vocht in bedwang. In essentie voorkomt het eeltvorming en blessures en door een betere grip draagt het bij aan een betere trainingservaring, en resultaat. Je staat er tenslotte niet voor de vorm, dus trek je handschoenen aan en laat zien wat je in huis hebt.

Gewichthefhandschoenen voor intensieve trainingen

Wanneer je met gewichten werkt wil je veiligheid, en dat vind je in gewichthefhandschoenen. De meest praktische reden om handschoenen te dragen is de verbeterde grip. Tijdens je WOD werk je je in het zweet en dat betekent dat je niet wilt dat een barbell je ontglipt omdat je zweethanden hebt. Ook voor oefeningen zoals kipping pull ups en deadlifts wil je een ferme grip. Dit geeft je de zekerheid en het zelfvertrouwen er vol in te gaan. Speedwick-technologie voert vocht af en een synthetische coating in je handpalm  geeft grip. Dit voorkomt dat je dingen uit je handen laat vallen of naar de zijkanten laat glijden. CrosFitters doen niet aan reserves.

Handschoenen voor CrossFit voor een ferme grip

CrossFit is jezelf onderwerpen aan een pittig trainingsregime. Het vergt veel van je spieren en test je uithoudingsvermogen tot het maximale. Pijn lijden staat niet op het lijstje, dus trek een paar gewichthefhandschoenen aan als je je wilt meten aan zwaargewichten zonder blessures. Train je buiten, dan weet je dat kou en metaal niet altijd samengaan. Handschoenen voor CrossFit maken het op een frisse vroege morgen een stuk aangenamer voor je. Veranker je voeten in een paar Reebok sportschoenen en geef je lichaam de bewegingsvrijheid van een comfortabel trainingsshirt en broek. Hou een sterke grip en maak met droge handen je sets af.