alert-erroralert-infoalert-successalert-warningarrow-left-longbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS VERZENDING BOVEN DE €25 & GRATIS TERUGSTUREN BINNEN 100 DAGEN

Bidons

 
[9]

Fitness bidons zijn gevuld met een heldere brandstof voor elke sporter

Na een intensieve training, heeft jouw lichaam flinke hydratatie nodig. Een slok water voelt als een vloeibare traktatie waar jouw uitgeputte lichaam naar snakt. Verpakt in een fitness bidon is dit vochtmomentje een fundamenteel onderdeel van jouw workout. Als een oase in een woestijn geven deze waterflessen jouw de benodigde hydratatie tijdens én na jouw sportmomenten. Met een goede waterfles laat jij de energie jouw lijf binnendruppelen, zodat jij er weer volledig tegenaan kunt.

Vul jouw vochtbalans aan met O2 uit een fitness waterfles

Om je niet af te remmen, zijn de fitness bidons zo ontworpen dat ze naadloos in jouw sportroutine passen. De verschillende waterflesmodellen liggen stuk voor stuk lekker in de hand waardoor ze ook in snelle time-out momenten snel gegrepen kunnen worden om jou van een pijlsnelle hydratatie kunnen voorzien. De dopsluitingen zijn gemakkelijk te openen zonder dat je je handen daarvoor hoeft te gebruiken. Op deze manier kun je snel een flinke slok nemen, je vochtpeil weer op orde krijgen en doorgaan in jouw winning mood. Bidon leeg? De ruime opening maakt bijtanken in recordtempo mogelijk. In tijden van intense inspanning vormt jouw fitness bidon dat ene rustpuntje waarna jij er weer tegenaan kunt.

Houd jezelf fit en fris met hydratatie uit handige sport bidons

Niet alleen tijdens het sporten, maar ook in jouw dagelijkse leven is het belangrijk dat je de dagelijkse liters binnenkrijgt. Gooi jouw BPA-vrije, metalen waterflessen in jouw Reebok rugzak zodat je altijd een watervoorraad bij de hand hebt. Je hoeft daarbij niet bang te zijn dat deze duurzame, roestvrije waterflessen deuken oplopen. Net als jij, kunnen ook deze slijtbestendige bidons wel tegen een stootje. De flessen en de bijbehorende dop kunnen daarnaast prima in de afwasmachine voor de nodige wasbeurten. Water is een basisbehoefte. Daarom zijn fitness bidons onmisbare items in jouw sportcollectie én in jouw dagelijkse leven.